Početna » Zaštita objekata alarmni sistemi i video nadzor

Ugradnja alarmnih sistema

 
Post Image

Alarmni sistemi - monitoring zaštita predstavlja savremeni vid zaštite Vašeg objekta gde se 24 časa vrši kontrola Vašeg objekta putem alarmnih centara, koje se ugrađuju u vaš objekat i koji je direktno povezan na naš nadzorni centar (monitoring centar).


U slučaju provale, naša dežurna patrola dobija signal da je provala u toku i roku od 5 minuta dolazi na lice mesta, te samim tim sprečava svaku provalu i uporedo obaveštava policiju!


NAŠE PREDUZEĆE VAM MOŽE I KOMPLETAN ALARMNI SISTEM DATI NA KORIŠĆENJE ZA VREME TRAJANJA UGOVORENOG PERIODA.

Saznajte više>>

 

Zaštita objekata video nadzorom

 
Post Image

U današnje vreme nemoguće je zamisliti ozbiljno preduzeće koje u svom sastavu nema implementiran sistem video nadzora. Pored preduzeća sve veći broj je i zainteresovanih građana koji žele da zaštite svoj stan ili kuću.

 

Ukoliko nemate sistem video nadzora GM SECURITY Vam može ponuditi ugradnju istog po veoma pristupačnim cenama. Naš stručni tim u roku od 2 sata od momenta Vašeg poziva će doći do vas i ponudiće Vam najoptimalniji vid zaštite.

 

Kada se CCTV sistem postavi, dajemo Vam mogućnost povezivanja na internet preko našeg servera. Tako da ćete moći u svakom trenutku da pristupite sistemu ma gde se nalazili i da vidite uživo šta se dešava u vašem preduzeću, stanu ili kući. GM SECURITY ima saradnju sa vodećim svetskim proizvođačima CCTV sistema.


Pored ugradnje alarmih sistema i video nadzora bavimo se ugranjom tačera, elektronske kontrole ulaska i izlaska radnika sa radnih mesta (kontrola pristupa), elektronske zaštite artikala i sl.


 

Kako postati naš korisnik?

 
Post Image

Na vaš poziv, naši menadžeri i konsultanti dolaze kod Vas kako bi obišli objekat koji je predmet obezbeđenja.
Nakon toga, dajemo Vam predlog za optimalan tehnički sistem zaštite!


Po Vašem prihvaćenom predlogu, naša tehnička služba u najkraćem mogućem roku postavlja alarmni sistem i povezuje ga sa našim nadzornim centrom (monitoring centrom).