O nama

Vodeća firma u regionu

MIOTRON GM SECURITY je preduzeće za pružanje usluga fizičko-tehničkog obezbedjenja licencirano od strane MUP-a za ovu vrstu poslova i  jedna od vodećih firmi u regionu koja ispunjava visoke standarde iz oblasti zaštite imovine lica i poslovanja na teritoriji cele Vojvodine. Sedište preduzeća  nalazi se u Novom Sadu.

Posedujemo sopstvena vozila, kvalifikovano ljudstvo iz oblasti bezbednosti, službu za ugradnju i servis sigurnosne elektronske opreme.Takođe posedujemo uređaje za merenje alkoholisanosti (dreger)kao i metal detektore.

Tim profesionalaca

Svi naši zaposleni poseduju licence za obavljanje poslova službenika obezbedjenja, vidno su uniformisani, sa obeležjima preduzeća MIOTRON GM SECURITY, provereni u odgovarajućoj državnoj instituciji.

Svi radnici zaposleni u preduzeću MIOTRON GM SECURITY poseduju uverenje da nisu prekršajno kažnjavani, krivično osuđivani ,lekarske preglede I ispunjavaju i sve ostale uslove za obavljanje ove vrste posla, a radni odnos u ovom preduzeću zasnivaju, isključivo, uz prethodnu proveru i saglasnost MUP-a.

Radnike obezbeđenja odlikuje profesionalnost, pre svega spretnost, pouzdanost i obučenost za brzo reagovanje u nepredvidivim situacijama.