Početna » Fizičko obezbeđenje objekata i lica

Fizičko obezbeđenje objekata i lica - Obezbeđenje Srbija

 
Post Image

Fizičko obezbeđenje objekata podrazumeva potpunu zaštitu objekata od krađa i provala kao i zaštitu lica koja se nalaze u njemu.


Fizičko obezbeđenje vrše obučeni radnici, vidno uniformisani, koji su predhodno prošli sve provere i ispunili sve uslove za obavljanje poslova obezbeđenja.


Post Image

Po potrebi mogu se angažovati radnici sa oružjem.


Svi objekti koje obezbeđujemo su 24 časa u vezi sa našim operativnim centrom koji prati rad svakog zaposlenog. Takođe su tu i učestale kontrole naših zaposlenih kao i objekata u toku noći od strane naše dežurne interventne patrole!


Preduzeće GM SECURITY DOO poseduje međunarodni setifikat kvaliteta ISO 9001:2008 od renomirane sertifikacione kuće TÜV Austrija koji garantuje kvalitet, kao i domaći standard o kvalitetu usluga privatnog obezbeđenja SRPS A.L2.002:2008.

Pored naših standardnih usluga nudimo Vam i vanredne kontrole Vaših zaposlenig radnika u bilo koje doba dana, a sve u cilju poboljšanja produktivnosti i kvaliteta rada. Možete nas pozvati i dobiti potpuno besplatno bezbednosnu procenu Vašeg objekta!

Preduzece GM security doo poseduje sopstvene aparate za alkotestiranje. Nudimo Vam uslužno alkotestiranje Vaših zaposlenih radnika u bilo koje doba, a sve u dogovoru sa Vama. Uredjaji za alkotestiranje su baždareni i po poslednjim standardima.

Svi korisnici naših usluga imaju BESPLATNO alkotestiranje svojih zaposlenih!