Početna » Zaštita objekata» Alarmni sistemi Novi Sad

Ugradnja alarmnih sistema

 
Post Image

Alarmni sistemi Novi Sad - GM Security - ugradnja alarmnih sistema. Sistem zaštite alarmnim sistemima predstavlja savremeni vid zaštite Vašeg objekta gde se 24 časa vrši kontrola Vašeg objekta putem alarmnog sistema, koji se ugrađuje u Vaš objekat i koji je direktno povezan na naš nadzorni centar (monitoring centar) putem telefonske linije.

Nadzorni centar prate visoko obučeni pripadnici naše službe koji beleže svaku aktivnost alarma u vašem objektu. Ukoliko neko neovlašćeno uđe u Vaš objekat alarmni system se istog momenta oglašava, na samom objektu zvučnom siglalizacijom, a putem telefonske linije obaveštava i naš nadzorni centar da je provala u toku.

Naša dežurna patrola u kratkom vremenskom roku dolazi na mesto signalizacije alarma uporedo obaveštavajući i policiju. Preduzeće ugrađuje najsavremenije alarmne sisteme Kanadske firme PARADOX koja je vodeća kompanija u oblasti tehničke zaštite.

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE VAŠ POSTOJEĆI ALARMNI SISTEM DA POVEŽETE NA NAŠ NADZORNI CENTAR - MONITORING CENTAR ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU PODATAKA.

NAŠE PREDUZEĆE VAM MOŽE I KOMPLETAN ALARMNI SISTEM DATI NA KORIŠĆENJE ZA VREME TRAJANJA UGOVORENOG PERIODA.

Na ovaj način izbećićete troškove oko kupovine i održavanja alarmnog sistema. Za sve dodatne informacije pozovite naše dežurne operatere.